Smart Bill, solutie de facturare si gestiune, lanseaza versiunea de Gestiune in Cloud a softului. Astfel, Smart Bill ofera clientilor sai un serviciu complet de contabilitate primara online (facturare si gestiune), ce garanteaza accesibilitatea si siguranta datelor de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Totodata, versiunea in cloud eficientizeaza considerabil timpul de lucru, datorita posibilitatilor multiple de automatizare, conform reprezentantilor companiei.

Investitia in Smart Bill Cloud se ridica la 750.000 de euro, ponderea cea mai mare din suma fiind directionata catre dezvoltarea software (web si mobile) a celor doua versiuni cloud. In plus, Smart Bill a investit in formarea unui departament de suport tehnic alcatuit din 12 specialisti.

Pana la finalul anului 2020, compania tinteste pentru Smart Bill Cloud (facturare si gestiune) un portofoliu de 50.000 de companii. In acest sens, Smart Bill va continua investitia in dezvoltarea de noi functionalitati si in cresterea echipei. In prezent, 40.000 de clienti, de la la PFA-uri, la companii mici si mijlocii, si pana la multinationale, din toate sectoarele de business, precum comert si servicii, folosesc fie versiunea de facturare in cloud, fie versiunile mai vechi ale softului Smart Bill.

„Tehnologia are un impact tot mai mare asupra modului in care functioneaza mediul de business. La fel ca noi toti, companiile sunt din ce in ce mai mobile si lucreaza intr-un ritm foarte alert. Mai mult, Internetul a devenit o utilitate accesibila aproape 100% din timp, atat de la birou cat si de pe teren, cu un cost scazut, deci infrastructura nu doar ca permite existenta unui astfel de serviciu, dar o si impune. Asa ca, sunt convins ca piata va imbratisa rapid solutia noastra, cel mai modern soft de gestiune din Romania. De exemplu, acum, cu Smart Bill Cloud , poti emite de pe telefonul mobil o factura ce efectueaza scaderea de stoc dintr-un depozit aflat oriunde in lume, o poti livra clientului pe email sau o poti tipari instant, pe o imprimanta mobila direct de pe teren, contabilul avand acces la ea direct de la birou, iar managementul poate vedea rapoarte in timp real, oriunde s-ar afla”, spune Mircea Capatina, Co-Founder & Biz Dev Manager Smart Bill.

La dezvoltarea solutiei de Gestiune in Cloud a lucrat o echipa de 20 de dezvoltatori software, designeri si product manageri, care vor continua sa adauge in perioada urmatoare functionalitati noi.

Noul serviciu in cloud are multiple avantaje, spune Mircea. In primul rand, clientii pot accesa aplicatia oricand, de oriunde si de pe orice dispozitiv conectat la Internet (telefon, tableta, laptop, desktop). Mai mult, aceasta poate fi folosita in paralel de utilizatori diferiti. Pentru posesorii de smartphone-uri cu sisteme de operare Android si iOS, Smart Bill a dezvoltat inclusiv aplicatii native, care ofera o experienta intuitiva de utilizare.

Foarte importanta pentru orice utilizator este siguranta datelor. Noua versiune foloseste un sistem de stocare in cloud care impiedica pierderea informatiilor cauzata de virusi, defectiunile hardware, sau cele cauzate de neatentie sau de reinstalarea sistemului de operare.

Totodata, Smart Bill Gestiune Cloud rezolva un alt inconvenient major al sistemelor clasice de contabilitate: timpul. Astfel, companiile pot economisi cel putin 30 de minute, in cazul unei firme sau PFA cu un numar minim de 5 facturi, si pana la cateva sute de ore, pentru firmele cu activitate mare.

Fondurile de investitii Catalyst Romania si Gecad Group, grup de companii fondat de Radu Georgescu, au investit peste un milion de euro in compania Intelligent It, compania care detine Smart Bill, in martie anul acesta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri