Aplicatii mobile sociale precum Facebook, Snapchat si Instagram au luat „partea leului” intre cele mai downloadate aplicatii din SUA in primul semestru al anului curent, conform unui nou studiu al SurveyMonkey Intelligence.

Deoarece Pokemon Go s-a lansat in SUA pe 6 iulie, acest titlu nu a intrat in top. In mod interesant, niciun joc nu apare in top 30 cele mai utilizate aplicatii din SUA. In schimb aplicatii de muzica au o prezenta solida – de remarcat Pandora si Spotify, pana la noua intrata Musical.ly.

Aplicatiile de health si fitness nu au intrat, de asemenea, in top cele mai downloadate.

40% dintre cele mai utilizate aplicatii mobile vin deja preinstalate pe sistemele de operare, subliniind inca o data importanta Android si iOS pentru Google si respectiv Apple, subliniaza raportul. Pentru a gasi o aplicatie care nu apartine Facebook, Apple sau Google trebuie sa cobori pana pe pozitia 13, unde se afla Snapchat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri