Compania de tehnologii de plata Visa, partener oficial al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de 30 de ani, a dezvoltat sistemul de plata la Jocurile Olimpice de la Rio 2015. Visa a pus la dispozitie aproximativ 4.000 de terminale de plata cu tehnologia NFC, instalate in principalele locatii olimpice. Care sunt tehnologice inovatoare de tip wearable cu care fanii si sportivii isi fac cumparaturile la Rio 2016:

Visa Jocurile Olimpice Rio 2016
  • Bratara contactless Pulseira Bradesco: creata de Visa in colaborare cu banca braziliana Bradesco, bratara este ajustabila, rezistenta la apa si la transpiratie si poate fi utilizata pentru plati in locatiile olimpice. Bratarile vor fi distribuite catre 3.000 de fani selectati, angajati si participanti.
  • Inelul Visa care permite efectuarea de plati: toti cei 60 de sportivi din echipa Visa de la Jocurile Olimpice vor primi noile dispozitive wearable care au incorporata tehnologia NFC si sunt securizate prin serviciul de tokenizare, una dintre cele mai recente inovatii Visa care nu necesita conectarea la o sursa de energie electrica pentru a functiona.
  • Ceasul Bellamy de la Swatch: Visa a incheiat un parteneriat cu Swatch pentru a crea primul ceas contactless disponibil consumatorilor din Brazilia. Acesta poate fi utilizat pentru plati si achizitionat in magazinele din parcul olimpic.

Totodata, compania va trimite la Rio cea mai numeroasa echipa Visa de atleti din istoria Jocurilor Olimpice, din care fac parte si sportivi refugiati care vor concura sub steagul olimpic. Echipa va fi formata din 60 de atleti si doi antrenori. Incepand cu anul 2000, Visa a sustinut peste 300 de sportivi olimpici in cadrul programului “Echipa Visa”, oferind acestora echipamentele, resursele si sprijinul de care au nevoie pentru a face performanta.

Visa Inc. este o companie internationala de tehnologii de plata care conecteaza consumatorii, companiile, institutiile financiare si guvernele din peste 200 de tari si teritorii prin sisteme de plati electronice rapide, securizate si fiabile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri