Wienerberger, cel mai mare producator de blocuri ceramice (caramizi) din Romania, a deschis portalul shop.wienerberger.ro, o forma moderna de a selecta produsele de zidarie necesare pentru constructia proiectelor, fiind astfel, primul pas in incercarea de eficientizare a vanzarilor prin diversificarea canalelor de comert.

Prin intermediul acestui site, clientii pot afla mai multe detalii despre produsele Wienerberger, le pot compara pentru a decide care sunt cele mai potrivite materiale pentru proiectul lor, iar ulterior pot alege din harta distribuitorilor Wienerberger autorizati pe cel mai apropiat de locul unde construiesc, pentru a beneficia de costuri optimizate a serviciilor de livrare si transport.

Fiecare beneficiar poate realiza comparatii multiple pentru a vedea care sunt produsele cele mai potrivite pentru constructia casei lui si poate analiza recomandarile specialistilor Wienerberger. Selectia de produse este facilitata de filtrele multiple puse la dispozitia beneficiarilor, cum ar fi grosimea peretelui, performanta termica dorita sau tipul de adeziv cu care se va realiza zidaria.

Site-ul shop.wienerberger.ro include mai multe categorii de produse, printre care cea de pereti exteriori, pereti interiori, buiandrugi, plansee ceramice sau caramizi de fatade.

„Stim ca in Romania cei mai multi dintre beneficiari se documenteaza in mediul online inainte de a achizitiona diferite produse. Lansarea shop.wienerberger.ro ilustreaza dorinta noastra de a pune la dispozitia beneficiarilor din Romania toate informatiile necesare pentru a lua decizii in cunostinta de cauza pentru unul dintre cele mai importante proiecte al vietii lor – constructia propriei case. Vom continua sa comercializam produsele Porotherm prin reteaua de parteneri activi, ca si pana acum. In opinia mea, shop.wienerberger.ro ii ajuta pe cei care doresc sa economiseasca investitia de timp si bani, prin utilizarea serviciilor online, precum si pe cei care vor sa beneficieze de expertiza specialistilor Wienerberger.“, a declarat Corneliu Fecioru, managing director sales & marketing Wienerberger Romania.

Wienerberger este cel mai mare producator local de blocuri ceramice, pe o piata pe care mai activeaza nume precum Cemacon, Brikston sau Soceram.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri