Elisabeta Moraru a fost numita CEO pentru operatiunile Google din Romania, la sase luni de cand Dan Bulucea, fostul sef al Google Romania, a anuntat ca va ocupa o noua functie in cadrul aceleiasi companii.

Dan Bulucea a plecat la jumatatea acestui an, pe pozitia de New Business Manager Google pentru regiunea APAC. Elisabeta s-a alaturat echipei locale a Google in aprilie 2012, in pozitia de Industry Head, avand ca atributii consilierea clientilor si partenerilor in utilizarea solutiilor de imbunatatire a performantelor online.

De asemenea, Elisabeta a sustinut activ si introducerea de solutii digitale in sistemul educational si in media, fiind initiatoarea mai multor programe dedicate scolilor, universitatilor si presei.

Google este prezenta in Romania, printr-o filiala proprie, din 2010.

Elisabeta a fost, anterior, business partner manager pentru Xerox si EUGA project manager la Microsoft. Ea are un doctorat in sociologie, terminand facultatea la Universitatea Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri