Numarul de utilizatori Facebook care mor, zilnic, se ridica la 10.000, astfel incat, avand in vedere ca reteaua are 1,71 miliarde de useri, astfel incat in viitor reteaua sociala va deveni “un cimitir online”.

In ultimii opt ani, 30 de milioane de utilizatori cu conturi pe Facebook au decedat; de fapt, in fiecare ora, 428 de utilizatori de Facebook mor si, tot in fiecare zi, aceste conturi care nu mai exista, primesc cereri de prietenie, tag-uri, mesaje si asa mai departe, scrie presa internationala.

Deci cand va deveni Facebook un cimitir digital? Daca popularitatea platformei nu va suferi, in 2065, numarul de conturi inactive (in memoria…) va depasi numarul de conturi active. Facebook permite supravietuitorilor sa transforme profilul intr-unul “in memoriam”, o pagina memoriala. Twitter va dezactiva complet contul, daca utilizatorul este inactiv timp de 6 luni. Pinterest, pe de alta parte, nu iti va dezactiva contul, ramanand, cel putin in prezent, activ.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri