Facebook ia in calcul posibiltiatea de a cumpara propriul continut video de la parteneri creativi, inclusiv scenarii originale, dar si emisiuni sportive, exclusive. Dorinta companiei este de a forma, in timp, un intreg ecosistem de parteneriate, conform co-fondatorului College Humor si angajat recent al Facebook, Ricky Van Veen.

Nu este un teritoriu complet nou pentru Facebook – compania a mai incheiat deal-uri cu organizatii media care ofera gigantului american venituri, in schimb reteaua sociala oferind acces la platforma Facebook Live.

Daca planurile Facebook s-ar materializa, reteaua sociala ar intra, insa, intr-o zona noua, in care ar urma sa concureze cu platformele Netflix sau Amazon Prime Video (recent intrata in Romania – n.r.), scrie Techcrunch.com.

Desi reteaua americana are miliarde de clipuri incarcate pe site, acestea sunt raspandite si complet neomogene. Intrarea companiei pe continut exclusiv ar crea o categorie aparte, separata de restul, mai usor de gasit si dedicat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri