Jules Verne si-a câstigat locul binemeritat în istoria literaturii, fiind unul dintre cei mai importanti si vizionari scriitori SF, conform Playtech.

Cartile lui au marcat copilaria unora dintre noi, cu aventurile eroilor sai, dar probabil ca, la varsta respectiva, nu ne-am gandit cat de inuitiv a fost scriitorul francez in raport cu inventiile viitorului.

Din pozitia unui om care a trait in secolul 19, Jules Verne a uimit cititorii cu povesti despre gadgeturi, vehicule si alte inventii care au devenit realitate multi ani mai tarziu. A trait in era navelor cu aburi si telegrafului, dar a fost capabil sa isi imagineze submarine electrice, module spatiale, reclame atmosferice si panze solare, la fel cum Isaac Asimov a prezis dezvoltarea robotilor inteligenti sau H.G.Wells a prezis usile automate cu senzori de miscare si bombele atomice.

Citeste articolul integral pe Playtech.

Sursa foto: Shutterstock/ Looker_Studio

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri