Actionarii A&D Pharma au aprobat, in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor de la inceputul lunii februarie, propunerea companiei de a se delista de la Bursa de la Londra.

Delistarea A&D Pharma de pe Bursa din Londra intra in linie dreapta

Delistarea A&D Pharma de pe Bursa din Londra intra in linie dreapta

Decizia de retragere a actiunilor de la tranzactionare a fost luata la patru ani dupa ce compania s-a listat pe piata de la Londra. La acel moment, A&D Pharma era evaluata la 400 milioane euro. In prezent, valoarea companiei este de 190 milioane euro. Listarea la Bursa din Londra s-a facut in speranta obtinerii de lichiditati, dar aceasta actiune s-a dovedit a fi fara succes.

Grupul farmaceutic A&D Pharma cuprinde patru divizii, cea de retail -Sensiblu, distribuitorul Mediplus, divizia de servicii medicale Anima si A&D Pharma Marketing&Sales.

Citeste si:

A&D Pharma este inregistrata in Olanda. Actionarul majoritar al A&D Pharma, cu o participatie de 59%, este compania Sograno, inregistrata in Olanda si detinuta de Michel Eid, Ludovic Robert, Roger Akoury si Walid Abboud, 34% din titluri sunt tranzactionate pe bursa de la Londra, iar restul de 7% din actiuni este impartit intre fosti directori executivi ai grupului.

Citeste si Singura companie romaneasca de la Bursa din Londra vrea sa se delisteze. Care sunt motivele?

Singura companie romaneasca de la Bursa din Londra vrea sa se delisteze. Care sunt motivele?

Singura companie romaneasca de la Bursa din Londra vrea sa se...