Casa de brokeraj X-Trade Brokers va organiza in acest an un concurs international de tranzactionare pe piata de capital, castigatorul urmand sa primeasca un milion de euro. Tranzactiile vor fi realizate prin intermediul unui cont virtual, pe trei sectoare ale pietei: forex, actiuni si optiuni.
„Premiul va fi castigat de concurentul care va realiza cel mai bun randament total, pe toate cele trei sectoare de tranzactionare, cu ponderi diferite in calculul global al randamentului”, a explicat Victor Safta, directorul X-Trade Brokers Romania.

Concursul, auditat de Ernst&Young, nu se adreseaza doar tarii noastre, la el urmand sa participe si jucatori din alte 12 tari, printre care Polonia, Cehia, Slovacia, Marea Britanie sau Franta.

In afara de marele premiu in valoare de 1 milion de Euro, XTB Trading Cup va avea si trei premii constand in autoturisme Mercedes SLK, pentru concurentii care realizeaza cele mai bune randamente pe unul dintre cele 3 sectoare mentionate anterior.

Fiecare participant va incepe cu un portofoliu de 10.000 euro (lichiditati virtuale). Concursul propriu-zis se va desfasura in perioada 25 aprilie – 21 mai, acesta fiind precedat de o perioada in care va fi acoperita latura educationala a investitorilor.

Sursa imagine: sxc.hu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri