Bursa de Valori Bucuresti a inceput o campanie de sporturi difuzate de patru ori pe zi, de luni pana joi, la Antena 3, cu obiectivul de a familiariza publicul larg cu piata de capital.
Campania “Minutul Bursier” a fost dezvoltata inhouse de catre BVB in parteneriat cu reprezentantii Antena3, fiind o campanie general - educationala despre piata de capital din Romania, au declarat oficialii BVB.

Imaginea acestei campanii este actorul si cantaretul Tudor Chirila, cunoscut si ca investitor pe piata de capital. [ Tudor Chirila: Am pierdut multi bani pe bursa pentru ca am fost lacom].

“Tudor este prezentatorul campaniei educationale intrucat cumuleaza profilul persoanei publice si al investitorului pasionat de piata de capital. Si cine altcineva ar putea transmite mai bine publicului larg, potential investitor, mesaje de informare despre bursa?!”, explica Ileana Botez, director de marketing si comunicare la BVB.

Campania consta in prezentarea celor mai utilizati 12 termeni despre piata de capital si investitia la bursa, in vederea familiarizarii publicului larg cu bursa si educarii viitoarei generatii de investitori.

Se va derula pe parcursul lunii iunie si, in functie de rezultate, va fi continuata in toamna acestui an, inclusiv cu extinderea pe posturi radio, a explicat Ileana Botez.

Minutul Bursier se difuzeaza la Antena3, de luni pana joi inclusiv, la orele 9:00, 10:00, 16:58 si 19:59.

Obiectivul campaniei consta in familiarizarea publicului tinta, adica publicul larg in general, cu piata de capital din Romania si termenii specifici acesteia.

In aceasta perioada, Bursa de Valori Bucuresti este partener al proiectului editorial de educatie bursiera „Primii pasi spre investitia la bursa”, derulat de wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri