„Noua economie nu se va naste usor, ma intreb cat de mult trebuie sa se adanceasca criza ca sa inceapa etapa de decizii radicale necesare unei noi economii”, spune Eugen Voicu, presedintele Certinvest. In opinia sa, noua economie va trebui sa aiba la baza principii si valori simple si sa gaseasca mecanisme noi de interventie si protectie in zona financiara.
Voicu spune ca noua economie trebuie sa fie mai putin speculativa si mai orientata catre productia de bunuri si servicii.

In ce priveste piata de capital, oficialul Certinvest crede ca ar trebui sa fie mai putin exuberanta, mult mai putin speculativa si isi doreste sa fie mai putin volatila.

„Piata pana la urma va reflecta noul model de economie”, completeaza Eugen Voicu.

Wall-Street.ro, cel mai citit cotidian online de business din Romania, s-a relansat sub sloganul “Pentru o noua economie”. Traim intr-o economie in care totul este in schimbare. Este vorba despre noua economie. Provocarile trebuie innoite permanent!

In opinia sa, proiectul wall-street.ro de repozitionare este unul actual, insa ne recomanda sa avem rabdare si nervi tari, pentru ca nu va fi usor si nici pe termen scurt.

„Cred ca va dura cativa ani formarea unui concept coerent de nou model economic care trebuie si implementat la nivel global, misiune deloc usoara. Personal m-ar interesa o parte de integrare a opiniilor autorizate din piata, o selectie de calitate si comentarii relevante, dar cat mai scurte. Tonul este de asemenea important si ar fi bine sa fie cat mai echilibrat, fara excese emotionale sau abundenta de stiri negative. Atunci cand face sens, ar trebui sa vedeti si partea pozitiva a lucrurilor”, a conchis Voicu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri