Compania de constructii Concefa Sibiu (COFI) a semnat un contract in valoare de 20,8 milioane lei pentru modernizarea statiei de cale ferata din Ramnicu Valcea, potrivit unui anunt trimis Bursei.
Lucrarea face parte dintr-un program de modernizare a unor statii de cale ferata importante din Romania, cu o valoare totala de 283 milioane euro. Programul de modernizare este finantat din fonduri europene nerambursabile si din bugetul de stat.

Licitatia pentru contractul castigat de Concefa a fost organizata in iulie 2011, insa rezultatele acesteia au fost contestate de o serie de firme.

Concefa este evaluata la 12,3 milioane lei avand in vedere cotatia de 0,0196 lei/actiune stabilita in sedinta bursiera de miercuri. Actiunile companiei de constructii au scazut cu 17% de la inceputul acestui an.

Omul de afaceri Horatiu Cercel este principalul actionar al companiei, cu o detinere de 57,4%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri