Un trader britanic de Forex in varsta de 23 de ani a uimit clientii unui club din Liverpool dupa ce a cheltuit peste 125.000 de lire sterline (150.000 de euro) pe o sticla gigant de sampanie, scrie publicatia Daily Mirror.
Alex Hope a cheltuit intr-o singura seara 203.000 de lire sterline (243.000 de euro) pentru a-si impresiona invitatii printre care s-au aflat doi fotbalisti de la Manchester City si sotia starului de la Manchester United, Wayne Rooney.

Cea mai mare parte a sumei a fost cheltuita pe o sticla gigant de sampanie Ace of Spades Midas, de 30 de litri. Traderul a mai cumparat alte 40 de sticle normale de sampanie din acelasi brand, pentru care a cheltuit cate 500 de lire pe fiecare.

Bacsisul lasat personalului din clubul Playground a fost de 18.540 lire sterline.

Publicatia britanica scrie ca Alex Hope este un trader de succes binecunoscut in piata londoneza, dupa ce a lucrat doar trei ani in domeniu.

Hope mentioneaza pe websiteul sau oficial ca are un salariu de sase cifre dupa ce si-a dublat banii la prima sa tranzactie, in valoare de 500 de lire sterline.

Sursa imagine: cbwines.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri