Actiunile a cinci companii americane, printre care se afla Apple si Coca Cola, vor incepe sa se tranzactioneze sistemul ATS al Bursei de Valori bucuresti (BVB) incepand cu seara zilei de miercuri, 18 aprilie.
Cele 5 companii sunt Apple Inc, Bank of America Corporation, Intel Corporation, The Coca-Cola Company si Visa Inc. Societatea de brokeraj Tradeville va fi market maker-ul acestor actiuni.

Blocul de tranzactionare este o actiune, iar variatia maxima de pret este de +/-25% fata de pretul de referinta (pretul mediu al sedintei precedente). Pentru prima sedinta de tranzactionare, preturile de referinta ale actiunilor americane vor fi comunicate catre Tradeville.

Actiunile companiilor americane se vor tranzactiona pe BVB intre orele 16:30 si 18:30.

Cititi si Cum arata gigantii din SUA care vor fi cotati pe BVB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri