Adunarile generale ale actionarilor Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au fost amanate cu o zi, dupa ce miercuri s-a inregistrat un cvorum de doar 33%.
Pentru AGA Ordinara nivelul minim de cvorum este 50%, in vreme ce pentru AGA Extraordinara trebuiau sa fie prezenti 75% din actionari. Cele doua adunari generale vor fi reluate joi.

Cele mai importante puncte pe ordinea de zi a adunarilor generale vizau aprobarea dividendului de 2,1417 lei/actiune aferent anului 2011, a situatiilor financiare pe anul trecut, precum si aprobarea unui program de rascumpare a 1% din actiunile companiei, care urmau sa fie distribuite angajatilor.

Actiunile BVB sunt suspendate de la tranzactionare. In sedinta de marti, titlurile Bursei au inchis sedinta in crestere cu 0,3%, pana la 32,89%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri