Consiliul de Administratie al Transelectrica (TEL) a decis marti inlocuirea lui Octavian Lohan din functia de director general al companiei cu Marius Ion Mateescu, seful Directiei Planificare, Dezvoltare RET si Accesare Fonduri Europene, scrie Mediafax.
"In baza deciziei Consiliului de Administratie, intrunit in sedinta in data de 29 mai, domnului Octavian Lohan ii inceteaza mandatul privind exercitarea atributiilor functiei de director general al Transelectrica SA si isi reia activitatea in functia detinuta anterior in cadrul companiei. Domnul Marius Ion Mateescu va exercita atributiile functiei de director general al Transelectrica SA pana la ocuparea functiei de conducere in conditiile OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice", se arata intr-un raport al companiei, remis Bursei.

Lohan a ocupat anterior functia de director general adjunct al companiei.

El a fost numit in februarie director general, in locul lui Horia Hahaianu, revocat la solicitarea premierului de la acea data, Mihai Razvan Ungureanu, pentru proasta comunicare in privinta resurselor de energie disponibile.

Transelectrica este controlata de stat, prin Ministerul Economiei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri