Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a demisionat din functia de administrator al Transelectrica si a invocat ca motiv o presupusa legatura intre alt administrator al companiei si o firma care primeste energie de la Hidroelectrica in baza unui contract direct.
"Astazi au aparut in presa speculatii ca domnul Ciopraga (Mircea Ciopraga, membru CA, n.r.) ar fi ruda sau partener de afaceri cu domnul Buzaianu de la Energy Holding. Chiar daca aceste speculatii sunt sau nu adevarate am decis sa demisionez din CA de la Transelectrica. Nu am o problema personala cu domnul Buzaianu, dar este vorba de orice persoana legata de companiile care au contracte cu Hidroelectrica", a declarat Remus Vulpescu (foto), citat de Mediafax.

El a precizat ca nu va demisona din CA de la Hidroelectrica sau de la conducerea Oficiului Particitatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI).

Transelectrica a anuntat, marti, ca deputatul PNL Mircea Ciopraga a fost numit membru al Consiliului de Administratie, in locul demisionarului Gheorghe Stefan, urmand sa preia si conducerea interimara a Consiliului.

Energy Holding este una dintre cele zece companii care primesc energie de la Hidroelectrica in baza unor contracte directe, la preturi sub cele din piata de profil. Anul trecut contractul cu Energy Holding a totalizat 280 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri