Compania Dafora Medias (DAFR) a avut in primul semestru venituri in scadere cu 19,6%, de la 96,8 milioane lei la 77,8 milioane lei, si a trecut pe pierderi, cu un rezultat negativ de 5,4 milioane lei, dupa castigul net de 2,9 milioane lei din primele sase luni ale anului trecut, relateaza Mediafax.
Cheltuielile companiei de foraj petrolier si constructii au scazut cu 11,3% in perioada analizata, la 83,2 milioane lei, de la 93,8 milioane lei in primele sase luni din 2011.

Compania controlata de omul de afaceri Gheorghe Calburean a avut in primul semestru afaceri de 48,3 milioane lei, mai mici cu 38%.

Cel mai mare actionar al companiei de foraj si constructii este Gheorghe Calburean, care detine 49,6% din actiuni.
Actiunile Dafora, listate la BVB, au inchis sedinta de marti la pretul de 0,035 lei pe unitate, in scadere cu 0,57%. Compania are o capitalizare de 35,08 milioane lei (7,7 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri