ING Bank va renunta la toate diviziile de brokeraj din tarile in care este prezenta, inclusiv la cea care opereaza pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Singurele operatiuni de brokeraj care vor fi pastrate sunt cele Benelux (Belgia, Olanda, Luxemburg) si Polonia, conform unor surse din piata.

In momentul de fata nu se stie ce se va intampla cu angajatii diviziilor de brokeraj care urmeaza sa fie inchise.

In acest an ING se afla pe locul al doilea in topul brokerilor de pe BVB, cu tranzactii intermediate ce au o valoare totala de 1,58 mld. lei. Brokerii de la ING lucrau aproape exclusiv cu clienti institutionali. In 2011, ING Bank a ocupat a treia pozitie in topul brokerilor de pe BVB.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri