GDF Suez Energy Romania a reusit sa vanda obligatiuni in valoare de 250 mil. lei (54,6 mil. euro) pe bursa, ordinele de subscriere depasind oferta initiala, potrivit unor surse din piata.
Obligatiunile au o maturitate la cinci ani si o dobanda fixa de 7,4% pe an. Fiecare obligatiune a fost vanduta la un pret de 10.000 lei, in oferta fiind incluse 25.000 de titluri.

Oferta a fost intermediata de BRD, divizia de brokeraj a bancii fiind cel mai activ intermediar pe segmentul obligatiuni al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), Emisiunea de obligatiuni va fi listata pe BVB.

GDF Suez a facut un profit de 209,5 mil. lei in 2011, in crestere cu 5% fata de 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri