Societatea de servicii de investitii financiare Tradeville organizeaza un targ de investitii la bursa. Pe langa discutii sau seminarii, vizitatorii targului vor avea ocazia de a participa la lansarea la tranzactionare pe BVB a actiunilor Facebook.


Evenimentul este dedicat promovarii investitiei pe piata de capital, atat printre investitorii incepatori cat si printre cei avansati.

Targul va avea loc in perioada 7-8 decembrie, in cladirea Bursei de Valori Bucuresti, participarea fiind gratuita. Vizitatorii vor putea sa discute cu traderi, brokeri sau analisti despre oportunitatile de investitie ale momentului, vor afla ce servicii ar trebui sa primeasca de la brokerii autorizati, care este noul nivel al comisioanelor sau ultimele tehnologii utilizate in tranzactionare.

In acelasi timp, investitorii incepatori sau care cocheteaza cu ideea se vor putea familiariza cu instrumentele disponibile sau isi pot afla profilul investitional. wall-street.ro este partenerul media al evenimentului.

Procedura de admitere la tranzactionare a titlurilor Facebook, cea mai mare retea sociala din lume, pe sistemul ATS al Bursei de Valori Bucuresti este in curs de finalizare, potrivit unui anunt al Tradeville, casa de brokeraj care le va aduce in piata si care va opera ca market maker pe aceste actiuni.

Pentru a face schimburi cu actiuni Facebook, investitorii de pe BVB nu vor mai fi nevoiti sa isi deschida un alt cont, fiind suficient cel pe care il au deja la orice firma de brokeraj autorizata de pe Bursa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri