Producatorului de confectii Conted Dorohoi (CNTE), firma care a lucrat pentru Zara, Louis Vuitton si Piere Cardin, a primit aprobarea Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti, pentru a se transfera de pe piata Rasdaq la categoria a II-a a BVB, scrie Mediafax.
Conted este o firma mica de pe piata Rasdaq, cu o cifra de afaceri de 13,2 milioane lei in primele noua luni ale anului trecut. Cifra de afaceri a fost cu 12% sub cea inregistrata in perioada similara din 2011, de 15,1 milioane lei.

Firma produce confectii in sistem lohn pentru clienti din Romania, dar si pentru companii straine recunoscute.

Prin intermediul unor clienti, Conted a ajuns sa lucreze pentru Zara, Piere Cardin, Celio, Louis Vuitton. In decursul anilor, Conted a mai colaborat cu Benetton si Diesel.

La finele lunii septembrie a anului trecut, Conted avea 550 de angajati, fata de 508 la sfarsitul anului 2011.

Potrivit celor mai recente raportari, cei trei administratori ai firmei detin 55,73% din actiuni. Presedintele Consiliului de Administratie, Manole Popa are 25,5% din titluri, in timp ce ceilalti doi administratori, Nelu Pujina si Valeria Negreanu, detin 20,2% si, respectiv, 10% din actiuni.

Transferul firmei de pe Rasdaq la Categoria a II-a a Bursei a fost aprobat in luna septembrie a anului trecut de actionari, iar operatiunea este intermediata de SSIF Broker (BRK).

In sedinta bursiera de miercuri, actiunile Conted au crescut cu 2,53%, la 71 lei. La aceasta cotatie, capitalizarea firmei este de 17 milioane lei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri