Mircea Ursache, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), cel care a dezvaluit salariile compensatorii incasate de fostii sefi ai celor trei comisii comasate pentru infiintarea ASF, a declarat, la Adevarul Live, ca noile contracte colective ale membrilor Consiliului Autoritatii nu mai includ salarii compensatorii, dar nici sporuri, sporuri care ajungeau in vechile contracte chiar si pana la 40% pentru confidentialitate, scrie Adevarul.ro.
Am facut aceste dezvaluiri (despre salariile compensatorii cerute de fostii sefi ai CSA si CNVM - n.r.) din ratiuni economice, pentru minele cifrele inseamna totul, mecanismul economic si, pana la urma, profitul, excedentul cu care ramai la sfarsiul anuluit. Facand o analiza a ceea ce inseamna salariile compensatorii din CSA si CNVM mi-am dat seama ca nu ne-ar fi ajuns banii pentru cativa ani de zile ca sa le platim. Lasand la o parte componenta morala, cifrele acestea erau alarmante pentru mine pentru ca demolau un buget, banii acestia nu erau inclusi in buget. Oamenii acestia vroiau sa-si ceara niste drepturi salariale pe care si le-au propus chiar ei. Eu ma bucur ca am dat posibilitatea Guvernului de a clarifica aceasta situatie.

Citeste mai mult despre salariile mari ale sefilor din Comisiile de Supraveghere ale pietelor financiare pe Adevarul.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri