Omar Arnaout, director al departamentului sucursalelor Noble Securities din strainate, a devenit directorul general al filialei din Romania a casei de brokeraj Noble Securities.
"Pentru Noble Securities, Romania este una dintre cele mai importante piete din Europa, atat ca dimensiune, cat si ca posibilitati de dezvoltare: numarul de persoane care investesc pe pietele financiare, ca si volumele rulate sunt inca mult sub potential. Initial, compania dorea sa angajeze un manager local care sa continue dezvoltarea sucursalei din Bucuresti; eu am petrecut insa un timp in Romania, cunosc specificul pietei, imi plac locurile si oamenii, iar dezvoltarea pe plan local este o provocare profesionala", mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Omar Arnaout.

Polonezul a absolvit Facultatea de Economie a Universitatii din Varsovia, specializarea Finante- Banci, urmand ulterior o multitudine de cursuri si specializari privind pietele financiare. Arnaout lucreaza de 8 ani in domeniul caselor de brokeraj, ocupand diferite pozitii de la entry level, la director de vanzari, in diferite tari din Europa.

Din pozitia de director al departamentului sucursalelor Noble Securities din strainate, pe care a ocupat-o din 2012, Omar Arnaout a luat parte inclusiv la infiintarea sucursalei din Romania.

"Pe parcursul carierei mele am petrecut ceva timp in Romania: este o piata total deosebita de restul tarilor din regiune, ca si comportament de investitii sau potential”, a precizat Omar Arnaout.

In prima etapa de dezvoltare pe piata romaneasca, sucursala locala a Noble Securities a fost condusa de Victor Safta, colaborarea incetand ulterior.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri