Adi Lupsan a plecat dupa 8 ani de la casa de brokeraj Intercapital Invest, renuntand astfel la functia de director general adjunct de la inceputul acestei luni. El a declarat pentru wall-street.ro ca isi va aloca o perioada de cateva luni pentru a lua o decizie in ceea ce priveste viitorul, insa va ramane atasat de piata de capital.
"Am nu mai putin de 8 ani de experienta cu Intercapital Invest, fiind astfel cea mai longeviva experienta profesionala din cariera mea. Dupa aceasta perioada, consider ca am ajuns sa imi dau seama de ce are nevoie piata de capital si ce pot sa fac pentru a pune umarul la sustinerea ei. Voi lua o decizie in urmatoarea perioada pentru a intra intr-un alt fel de business pe piata de capital", a spus Lupsan, care nu a precizat despre ce e vorba.

El a spus ca, in mod clar, nu este atras de ASF, avand in vedere dorinta sa de a ramane investitor pe Bursa.

Lupsan a precizat ca va ramane deocamdata in functia de administrator al Bursei.

Functia lui Adi Lupsan va fi preluata de la 1 iulie de Gabriel Aldea, directorul de front office al Intercapital Invest.

Intercapital Invest este una dintre cele mai cunoscute firme de brokeraj de pe Bursa de Valori Bucuresti, ocupand locul 11 in topul intermediarilor dupa rulajul realizat de la inceputul anului, de 190 milioane lei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri