Compania olandeza Aegon, prezenta si pe piata asigurarilor din Romania, a anuntat ca isi lanseaza o noua divizie care ca avea ca obiectiv distribuirea pe plan local a mai multor fonduri de investitii printre care cele ale Black Rock, Fidelity, JP Morgan, Credit Suisse sau Franklin Templeton.
Principalul instrument de investitii distribuit de Aegon Private Investments este Aegon Privilege, o solutie care le ofera clientilor acces la fondurile mentionate anterior.

Serviciul lis adreseaza clientilor cu venituri medii si mari, care pot plasa sume pornind de la 5.000 de euro, in fonduri alese de catre acestia in functie de profilul investitional.

„Prin intermediul Aegon Privilege, investitia in aceste fonduri internationale de prestigiu este mai accesibila decat in cazul achizitionarii directe de unitati de fond. Produsul le ofera clientilor nostri control complet asupra deciziei de investitie, acces online, in timp real, la informatiile legate de contract si evolutia acestuia, precum si transparenta totala asupra costurilor asociate acestui produs. In plus, Aegon Privilege include beneficiile unei asigurari de viata si o structura de taxare mai avantajoasa decat in cazul solutiilor clasice de investitii,” a explicat Sinziana Maioreanu, CEO Aegon pentru Romania.

Noua divizie este formata dintr-o echipa de specialisti cu experienta in private banking si investitii, care gestioneaza deja un portofoliu de peste 50 de contracte.

De la inceputul anului, Aegon a incercat sa isi intareasca in piata din Romania, remarcandu-se prin preluarea portofoliilor de asigurari de viata si pensii private ale Eureko, dar si prin lansarea retelei proprii de distributie Aegon Office.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri