Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) va cumpara, cu 1,1 milioane de lei, servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice, care vor include si pozitia de purtator de cuvant, ocupata in prezent de fostul jurnalist Radu Soviani.

"ASF este intr-un proces de optimizare a cheltuielilor inclusiv in ceea ce priveste personalul angajat. La momentul inființarii ASF, personalul rezultat prin suma personalului departamentelor de comunicare din CNVM, CSSPP si CSA numara 23 de angajati. In procesul de evaluare si restructurare al institutiei este inclus si Departamentul de comunicare. Rezultatul final țintit este optimizarea cheltuielilor, inclusiv prin externalizarea anumitor servicii care tin de relatiile publice care sa compenseze eficient restructurarea la nivelul departamentului. Scopul este obtinerea unui rezultat eficient atat la nivelul relatiilor publice, cat si la nivelul costurilor", se arata intr-un raspuns al ASF remis la solicitarea Mediafax.

In prezent, purtatorul de cuvant al ASF este Radu Soviani.

"Radu Soviani nu conduce Departamentul de Comunicare al ASF, fiind doar purtatorul de cuvant al institutiei pentru o perioada limitata la durata contractului", se mai spune in raspunsul autoritatii de reglementare.
Anuntul de participare al licitatiei pentru servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice a fost publicat joi pe www.e-licitatie.ro.

"In privința experienței solicitate purtatorului de cuvant, potrivit fișei de date, publicata in SEAP, care reprezinta cerința minima de selecție, experiența minima este de pana la 3 ani. In mod eronat, in caietul de sarcini a aparut o informație diferita legata de experiența minima, care va fi rectificata și de aceea facem precizarea inca o data ca experiența minima solicitata este de pana la 3 ani. In scopul indeplinirii serviciului de purtator de cuvant al autoritații contractante", se spune in raspunsul ASF.

Initial, experienta necesara pentru purtatorul de cuvant era de 10 ani.

Ofertele vor fi depuse panã la 14 noiembrie, acestea urmand sa fie deschide la 9 decembrie.

Cu o valoare estimata la 1,1 milioane de lei, cu TVA, contractul va fi incheiat pe o perioadã de trei ani.

ASF si-a inceput activitatea la 29 aprilie, prin preluarea si reorganizarea tuturor atributiilor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, in baza OUG 93/2012, aprobata cu modificari prin Legea 113/2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri