In 2007 cu oricine vorbeai pe strada era milionar si toti aveau o bunica cu un teren evaluat la cine stie ce sume, toata lumea avea cate ceva, a afirmat pentru wall-street.ro, Grigore Chis, directorul Broker Cluj si unul dintre cei mai experimentati brokeri de pe bursa romaneasca.

"In 2007 cu oricine vorbeai pe strada era milionar. Toti aveau o bunica cu un teren evaluat la cine stie ce sume, toata lumea avea cate ceva. Cand a venit criza nici nu am realizat acest lucru. Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca o firma listata in care invesitsem poate sa scada cu 90% sau sa intre in insolventa, sau in faliment”.

Intrebat ce facea in zilele de dupa falimentul Lehman Brothers, cand piata romaneasca scadea zilnic cu 15%, iar tranzactionarea era intrerupta, Chis spunea ca venea la munca si inchidea calculatorul.

“Ce puteai sa faci? Toata lumea vroia sa vanda si nimeni nu cumpara. Cine sa intre la cumparare cand noi nu avem tranzatii in lipsa?”.

Afla mai multe din textul: La pranz cu brokerul Grigore Chis: De la tranzactii cu banii de nunta, la sefia singurei case de brokeraj listata pe Bursa


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri