Societate de administrare a investitiilor Certinvest l-a recrutat pe Adrian Lupsan (foto) pentru functia de director de dezvoltare. Lupsan este si vicepresedinte al Bursei de Valori Bucuresti.

„Am incredere ca echipa Certinvest va deveni si mai puternica, avandu-l pe Adi alaturi. Experienta lui pe piata de capital, precum si ambitia de a pune umarul la dezvoltarea acesteia in Romania reprezinta calitati care cu siguranta vor fi bine puse in valoare in cadrul companiei. Sunt convins ca Adi va contribui intr-un mod semnificativ la conturarea pozitiei Certinvest in piata in urmatorii ani”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Horia Gusta, presedintele Comitetului Director al Certinvest.

Adrian Lupsan a lucrat pana la finalul anului trecut pentru casa de brokeraj Intercapital Invest, unde a ocupat functia de director general adjunct.

“Piata administratorilor de investitii va avea un rol din ce in ce mai important in dezvoltarea pietei de capital din Romania. Poate ca nu intamplator, anul 2013 a adus una dintre cele mai bune dinamici ale resurselor investitionale alocate acestui sector. Acesta este si motivul pentru care am optat sa ma alatur echipei celui mai important administrator independent de fonduri din Romania. Este o provocare personala majora si sper ca prezenta mea in echipa Certinvest sa aduca un plus de valoare si inovatie semnificativa atat pentru companie cat si pentru mediul financiar din Romania”, spune Adrian Lupsan.

Lupsan reprezinta una dintre figurile cunoscute in piata de capital romaneasca, cu o experienta de peste 18 ani in domeniu, el activand ca trader, broker si manager.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri