PKO Bank Polski (PKOBP), cea mai mare banca din Polonia, a fost una dintre companiile cele mai dispuse sa raspunda solicitarii unui presupus investitor, potrivit unui test recent realizat de wall-street.ro. Polonezii au fost de acord chiar cu stabilirea unei intalniri individuale cu “investitorul”.

“Banca nu organizeaza intalniri de grup pentru investitorii individuali, dar suntem dispusi sa aranjam o intalnire in birourile noastre. Va rugam trimiteti-ne un email in care sa ne propuneti o data convenabila pentru dumneavoastra”, au mentionat polonezii in raspunsul oficial.

Reprezentantii PKOBP au furnizat cel mai rapid raspuns la solicitare – in aceeasi zi in care aceasta a fost trimisa.

PGE si KGHM, celelalte doua companii poloneze contactate au furnizat raspunsuri ceva mai tarziu, pe 2 iunie, respectiv 9 iunie.

Cititi raspunsul complet al polonezilor de la PKOBP, dar si al celorlalte companii in articolul Cat de dispuse sunt companiile din Romania, SUA si Polonia sa raspunda solicitarilor unui presupus investitor?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri