Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va lansa pe 25 februarie 2015 piata AeRO, dedicata companiilor antreprenoriale, startupurilor si IMM-urilor.

"25 februarie este data in care vom lansa piata AeRO si data cand vom avea primele companii care debuteaza. Vorbim de companii care vor atrage si capital de la investitori privati inainte de listarea pe AeRO", a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti.

Joi, ASF a aprobat regulamentul pentru sistemul alternativ de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti (BVB). "Lansarea AeRO se doreste a fi o schimbare de directie cu privire la piata de capital ca sursa de finantare pentru antreprenori. Odata cu intrarea in vigoare a noului regulament, exista noi cerinte de listare aplicabile societatilor care doresc sa fie listate pe AeRO. Cea mai importanta schimbare este adusa de introducerea rolului de Consultant Autorizat", se arata intr-un comunicat la Bursei de Valori Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri