Investitorii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) vor pot vedea cei mai activi brokeri din piata in functie de numarul de tranzactii executate intr-o zi cu actiuni pe piata principala si pe piata AeRO.

La fiecare 15 minute in timpul unei sedinte de tranzactionare, BVB va actualiza pe prima pagina a website-ului sau un top al celor mai activi brokeri in functie de numarul de tranzactii. Reprezentantii BVB spub ca in acest fel atat brokerii si investitorii, dar si viitorii investitori, vor avea o imagine mai ampla despre cei mai activi intermediari dintr-o zi.

Luni, la ora 16:00, Tradeville era cea mai activa casa de brokeraj de pe BVB, cu 605 de tranzactii intermediate, urmata de Goldring si BT Securities cu 324, respectiv 311 de tranzactii.

Acest top al brokerilor vine la cateva zile dupa ce BVB a lansat “Watch Pre-Open LIVE”, o aplicatie prin intermediul careia investitorii pot vedea live preturile la care ar putea fi realizate tranzactii cand incepe sesiunea propriu-zisa de tranzactionare, precum si numarul de ordine de tranzactionare introduse in sistem la acel moment.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri