Dezvoltatorul clujean de software Life is Hard vrea sa se listeze in piata AeRO, administrata de Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Unul dintre cele mai cunoscute produse ale firmei este platforma 24broker, folosita de brokerii din asigurari pentru gestionarea activitatii.

“Consideram ca am ajuns la varsta adolescentei in afaceri, si este timpul pentru maturizarea companiei noastre. Astfel am decis o schimbare strategica fundamentala a companiei prin listarea acesteia pe piata secundara, AERO, a BVB. Ne dorim aceasta schimbare pentru a atrage investitii din partea celor interesati de piata bursiera, intr-un domeniu pe care-l intelegem, il stapanim si il putem exploata cu beneficii substantiale pentru toti”, spune, intr-un comunicat de presa, Erik Barna, directorul general al companiei.

Life is Hard activeaza de peste 10 ani in piata romaneasca de software. Anul trecut, firma a facut un profit net de 726.000 lei, de aproape sase ori mai mare decat cel din 2013. De asemenea, afacerile au urcat cu 177% (y/y), pana la 3,98 mil. lei in 2014, evolutie determinata de dublarea productiei vandute si de cresterea semnificativa a veniturilor din vanzarea marfurilor.

La nivelul primului semestru din acest an, afacerile au scazut cu 8% (y/y), pana la 1,29 mil. lei. Seful companiei spune ca pe masura finalizarii productiei in curs de executie si a receptionarii productiei, activele societatii vor inregistra cresteri semnificative in perioada urmatoare.

Foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri