Actionarii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) vor fi convocati la mijlocul lunii decembrie pentru alegerea unui nou Consiliu de Administratie (CA), in locul celui actual, caruia ii expira mandatul la inceputul anului urmator.

Astfel, actionarii vor alege noi membri ai CA si un nou presedinte, cu mandate de patru ani, se arata intr-un raport cu deciziile CA, citat de Mediafax. Consiliul de Administratie a hotarat convocarea adunarii actionarilor pentru data de 14 decembrie.

Din actualul CA al BVB, condus de Lucian Anghel - presedinte, fac parte Pompei Lupsan - vicepresedinte, Dan-Viorel Paul - vicepresedinte, Robert Cosmin Pana - secretar general, Stere-Constantin Farmache - membru, Valerian Ionescu - membru, Galina-Narcisa Oprea - membru, Octavian Molnar - membru si Matjaz Schroll - membru.

Bursa de Valori Bucuresti administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri