Broker Cluj (BRK), singura casa de brokeraj listata pe Bursa de de Valori Bucuresti, a lansat serviciul de intermediere de credite bancare, dupa ce in februarie intrase si pe piata de brokeraj de asigurari.

Societatea va oferi atat servicii de consiliere privind intelegerea produselor bancare, cat si servicii privind valoarea maxima a creditului, ratele totale sau comisioanele aplicate. De asemenea, intermediarul de credite SSIF Broker va asigura relatia intre client si banca, la nivel de documentatie, si il va consilia pe client pe parcursul intregului proces.

“Continuam lansarea de servicii si proiecte care sa completeze activitatea SSIF Broker si sa confirme planurile de extindere si dezvoltare pe care ni le-am asumat. SSIF Broker este un nume de referinta pe piata financiara, astfel ca atat serviciile de asigurari, cat si cele de brokeraj de credite au venit natural, din dorinta de a veni in intampinarea clientilor nostri cu o gama complexa de servicii profesioniste si de calitate”, spune, intr-un comunicat de presa, Adrian Pop, director general al Broker Cluj.

Pentru dosarele de credite, in echipa SSIF Broker au fost cooptati specialisti care sa verifice intreaga documentatie si sa asigure consultanta. Broker Cluj va incheia acorduri de colaborare cu toate bancile din Romania, oferind astfel clientilor acces la toate produsele existente in piata de creditare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri