Anul 2016 a fost unul intens pentru pietele financiare, cu multe evenimente importante care au adus volatilitati si, bineinteles, oportunitati. A fost si unul dintre cei mai buni ani pentru XTB Romania, rulajele crescand cu 50% fata de 2015 iar portofoliul de clienti cu 20-30%, a declarat Bogdan Albu, directorul general al XTB, in emisiunea Profesionistii in investitii.

Pentru ca nici 2017 nu se anunta un an linistit pe piete, Albu recomanda traderilor si investitorilor sa fie precauti si sa gandeasca in termeni de scenarii. “Este foarte important sa nu isi puna toate ouale in acelasi cos. Sa fie precauti, sa ia in calcul diverse scenarii, care se pot transforma usor in idei de tranzactionare. De asemenea, trebuie sa fie cinstiti cu ei insisi si sa se hotarasca daca vor sa faca bani din piata financiara, sunt doar in cautare de adrenalina sau de statut din aceasta activitate”, a declarat directorul general al XTB Romania.

Albu recomanda investitorilor sa se uite cu atentie catre piata americana, care poate oferi multe oportunitati in acest an, catre sectorul de stat din Romania dar si catre piata marfurilor, unde sunt evolutii interesante pe cupru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri