Marius Moldovan, presedintele Depozitarului Central, a fost revocat din functia de membru in Directoratul SIF Transilvania (SIF3), acesta fiind inlocuit cu Stefan Szitas, fostul sef al departamentului de marketing tranzactii.

Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania nu a oferit detalii despre motivele inlocuirii acestuia.

Moldovan ocupase functia de membru in Directoratul SIF3 de la inceputul anului trecut, dupa ce anterior a fost directorul directiei strategii – investitii al societatii. Marius Moldovan il inlocuise la acea data pe Radu Toia, si el revocat din functie de Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania.

Saptamana trecuta, Autoritatea de Supraveghere Financiara a revocat decizia luata in 2016 prin care a respins desemnarea lui Mihai Fercala ca director general SIF Transilvania.

Titlurile SIF Transilvania scadeau cu 0,2% in timpul sedintei bursiere de miercuri, pana la 0,251 lei/actiune. Avand in vedere aceasta cotatie, societatea este evaluata la 549 mil. lei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri