Ionel Popescu este economist de meserie si a obtinut cel mai bun randament la concursul derulat de Bursa de Valori Bucuresti recent. Cu aceasta ocazie, a devenit oficial investitor la bursa, dupa ce a urmarit fenomenul mai multi ani la rand. El recomanda investitorilor de retail sa aiba rabdare cu investitiile si sa nu se astepte la un castig urias si rapid.

"Cel mai bine este sa incepi cu o suma pe care ti-o permiti, care sa nu fie imprumutata si sa nu fie conditionata de nevoia de lichiditate, ca sa fii nevoit sa vinzi la un moment dat indiferent de pret. Recomand investitorilor sa nu cumpere actiuni pentru 3-6 luni, actiunile trebuie privite pe termen mediu. Trebuie sa ai rabdare, nu te astepta la un castig fabulos in cateva luni", a declarat Ionel Popescu, la emisiunea Profesionistii in Investitii.

Din punctul sau de vedere, un randament de 20% in cateva luni este un randament bun, dar se poate ajunge si la randamente de 30-40%, pe termen mediu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri