ASF va face o analiza cu privire la efectele declaratiilor ministrului de Finante, Ionut Misa, cu privire la desfiintarea Pilonului II de pensii, scrie Agerpres.

Update: ASF a anuntat in cursul zilei de vineri ca a demarat o investigatie cu privire la posibilitatea existentei unor elemente care intra sub incidenta abuzului pe piata – manipulare prevazut de Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata.

In legatura cu amenda data NN Pensii, sursele citate au precizat ca pana in prezent amenda nu a fost contestata.

"Conform legii, ea se plateste la Administratia financiara unde este inregistrata compania si se face venit la bugetul de stat", au declarat oficiali ASF.

In data de 29 iunie, dupa audierea sa din comisiile reunite de Buget-finante din Parlament, Ionut Misa a afirmat ca Guvernul va desfiinta Pilonul II de pensii.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri