Ludwik Sobolewski ramane la conducerea Bursei de Valori Bucuresti (BVB), desi contractul de mandat de director general i-a expirat. Institutia anunta, printr-un comunicat de presa, ca detaliile mandatului vor fi stabilite ulterior.

Astfel, Bursa de Valori Bucuresti informeaza ca pe data de 21 august 2017 expira contractul de mandat al directorului general, Ludwik Sobolewski. In acelasi timp, BVB informeaza ca mandatul lui Sobolewski ramane in vigoare, “in conformitate si in baza deciziei Consiliului Bursei nr 79/1 iulie 2013 (ce a stat la baza aprobarii Autoritatii de Supraveghere Financiara prin decizia nr. 616/21 august 2013)”.

“Conditiile si termenii aferenti executarii mandatului vor fi definiti, sau o alta decizie va fi luata de catre Consiliului Bursei in acest sens”, se mentioneaza in comunicatul citat.

Sedinta Consiliului Bursei, convocata in data 18 august 2017 pentru prelungirea contractului de mandat al directorului general, nu a intrunit cvorum-ul necesar unei astfel de decizii. .

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri