Banca pentru dezvoltare International Investment Bank vrea sa realizeze o noua emisiune de obligatiuni, care ar putea sa fie listata pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) la sfarsitul lunii septembrie.

International Investment Bank are sediul in Moscova si are ca tari membre Romania, Bulgaria, Cuba, Cehia, Ungaria, Mongolia, Rusia, Slovacia si Vietnam.

Intr-un anunt publicat pe BVB, banca informeaza ca a mandatat BT Capital Partners si Banca Comerciala Romana pentru a actiona in calitate de manageri principali cu privire la o noua emisiune de obligatiuni cu maturitate medie, denominate in lei si/sau potential in euro. Fondurile obtinute vor fi folosite pentru consolidarea si extinderea portofoliului existent si pentru finantarea activitatilor din Romania.

In 2015 si 2016, banca a mai realizat alte doua emisiuni de obligatiuni, in valoare totala de 411 mil. lei, de asemenea listate pe Bursa de Valori Bucuresti.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri