Fondul de actiuni BCR Expert, administrat de BCR Asset Management, a inregistrat in luna iulie o crestere cu 6% a valorii unitatii de fond, fata de luna precedenta
In luna iulie, BCR Expert a avut cel mai mare randament atat in categoria fondurilor deschise de actiuni cat si pe ansamblul pietei fondurilor deschise de investitii, sustine comunicatul bancii, care citeaza statisticile Uniunii Nationala a Organismelor de Plasament Colectiv (UNOPC)..

BCR Expert, lansat in luna decembrie 2005, face parte din familia de fonduri administrate de BCR Asset Management, din care mai fac parte BCR Clasic si BCR Dinamic. Distributia unitatilor de fond se realizeaza prin intreaga retea BCR.

In prezent, valoarea unitatii de fond este de 125,81 lei, investitiile BCR Expert inregistrand un randament de 17,7% de la inceputul anului 2007 si de 32,4% in ultimele 12 luni.

Politica investitionala a fondului, conform prospectului de emisiune, permite plasamente in actiuni pana la 100% din portofoliu, precum si in instrumente monetare si instrumente cu venit fix.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri