Producatorul de placi din plastic Romcarbon Buzau (ROCE) a afisat un profit net in primul semestru din acest an de 2,44 milioane lei (778,557 euro) in crestere cu 10,31% fata de perioada similara a anului trecut, iar afacerile companiei s-au dublat, potrivit raportului publicat miercuri la Rasdaq.
In primul semestru al anului trecut, Romcarbon a afisat un profit net de 2,21 milioane lei.

Afacerile companiei s-au dublat in prima jumatate a acestui an fata de perioada similara a anului trecut, pana la 44,27 milioane lei (14,12 milioane euro), ca urmare a cresterii vanzarilor. In primele sase luni ale anului trecut, Romcarbon a afisat o cifra de afaceri de 22,83 milioane lei.

Veniturile totale ale companiei au fost in primele sase luni ale acestui an de 47,66 milioane lei (15,14 milioane euro), de peste doua ori mai mari decat in intervalul similar al anului trecut, cand veniturile totale ale companiei au fost de 22,78 milioane lei.

Cheltuielile totale ale producatorului de placi si profile din plastic au fost in primele sase luni ale anului curent de 44,75 milioane lei (14,27 milioane euro) de peste 2,2 ori mai mari decat in intervalul similar al anului trecut, cand cheltuielile firmei buzoiene au fost de 20,27 milioane lei.

Romcarbon Buzau are un capital social de 5,10 milioane lei, divizat in 51,01 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Peste 50% din capitalul social al companiei este detinut, din 2003, de doua societati cu capital taiwanez, Living Plastic Industry (32,93%) si Unitai International Corp. (19,7%). O participatie semnificativa, de 22,48%, are si fondul de investitii Eastern Eagle Fund, restul titlurilor fiind detinute de alti actionari.

Actiunile Romcarbon Buzau sunt listate la categoria a doua a pietei Rasdaq. Compania are o capitalizare de 70,91 milioane lei, data de o cotatie de 1,39 lei, inregistrata in data de 22 august.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri