Compania de intermediere pe piata de capital Broker Cluj (BRK) a achizitionat marti, de pe piata Rasdaq, 9,84% din actiunile Remat Maramures (REMM), pentru suma de 976.000 lei (283.400 euro), potrivit raportarilor transmise Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Broker Cluj a achizitionat doar 9,85% din Remat Maramures (REMM), intr-o sedinta in care Florin-Vasile Nechita si-a vandut intreaga participatie de 11,72% din Remat. Transferul s-a realizat la cotatia de 28 lei/actiune, in crestere cu 12% fata de sedinta precedenta, si confera companiei Remat Maramures o capitalizare de 9,92 milioane lei (2,88 milioane euro).

La finele primelor noua luni ale anului curent, Broker Cluj a obtinut un profit brut de 39,56 milioane lei (11,79 milioane euro), in conditiile in care bugetul prevedea un profit brut de 30,8 milioane lei pe intreg anul 2007. Conform raportului ce sintetizeaza rezultatele financiare ale companiei, dupa primele noua luni ale anului curent, activul total al societatii de servicii de investitii financiare este de peste 187 milioane de lei, din care activul net este de 141 milioane lei, iar valoarea unitara a activului net este de 1,01336 lei.

Valoarea de piata a pachetului total de actiuni detinut in portofoliu este de peste 107 milioane de lei, din care o pondere de 80,46% o detin titlurile societatilor cotate la bursa.

Broker Cluj activeaza si pe Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS), la sfarsitul lunii august avand deschise un numar de 1.596 pozitii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri