Conducerea companieiTransilvania Constructii Cluj (COTR) va propune actionarilor in cadrul adunarii generale din 21 aprilie majorarea capitalului social cu 40% la 23,43 milioane lei, prin apor in numerar, potrivit unui comunicat trimis luni pietei Rasdaq.
Majorarea ar urma sa se faca prin emiterea a 201.119 actiuni cu valoarea nominala de 33 lei, se precizeaza in comunicat.

La majorare ar urma sa participe toate persoanele care figureaza in registrul actionarilor la data de 9 mai, iar la adunarea generala vor putea lua parte actionarii inscrisi la data de 11 aprilie in registrul actionarilor.

Actionarii Transilvania Constructii Cluj (COTR) au aprobat pe 20 ianuarie 2007 listarea societatii la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti. In prezent titlurile companiei se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul COTR.

Transilvania Constructii Cluj are un capital social de 16,79 milioane lei (4,77 milioane euro), divizat in 509.000 actiuni cu o valoare nominala de 33 lei.

Actionarii principali ai companiei sunt Mircea Timofte, cu 30,55%, Gabriela Timofte, cu 30,50%, SIF Banat Crisana, cu 18,42%, si Autoritatea penru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), care detine 4,42% din actiuni.

Valoarea de piata a societatii este de 181,67 milioane lei (48,30 milioane euro), conform ultimei cotatii de 357 lei, stabilita in cadrul sedintei de tranzactionare de luni.

Titlurile Transilvania Constructii Cluj se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul COTR.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri