Inca 2% din capitalul social al Amonil Slobozia (AMO) a fost transferat in debutul sedintei Bursei de Valori Bucuresti (BVB), in urma unei tranzactii negociate (deal), care a insumat 2,05 milioane lei.
Cele aproape 24,13 milioane de titluri Amonil au fost transferate la pretul de 0,0850 lei, cu 12,37% mai mic decat pretul de referinta al sedintei de vineri, informeaza NewsIn.

In ultima saptamana, titlurile Amonil Slobozia (AMO) au avut o lichiditate totala de 51,97 milioane lei, prima din piata, reprezentand 16,56% din rulajul total pe sectiunea de actiuni a BVB, pe fondul unor schimburi intense in urma carora actionarul principal Euro Trading Chemicals si-a redus participatia.

Potrivit unei raportari de la sfarsitul lunii februarie, Euro Trading Chemicals detinea 28,15% din capitalul social al Amonil, Zalois Ltd avea 25%, Jovline Ltd controla 18,23%, iar Interagro avea o participatie de 8,19%.

Titlurile Amonil se tranzactioneaza la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul AMO. Producatorul de ingrasaminte are un capital social de 111,26 milioane lei, divizat in 1,11 miliarde de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei.

Amonil are o valoare de piata de 107,93 milioane lei (29,8 milioane euro), aferenta cotatiei de 0,0970 lei, stabilita in sedinta de vineri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri