Actionarii BT Securities au hotarat, pe 7 aprilie, sa majoreze capitalul social al companiei cu 5,16 milioane lei pana la 15,34 milioane lei (circa 4,2 milioane euro), prin incorporarea rezervelor constituite din profitul net aferent anilor 2006 si 2007.
Distribuirea celor 9,915 milioane de actiuni nou emise pentru majorarea capitalului se face proportional cu cota din capitalul social detinuta de fiecare actionar. Noul capital de 15,34 milioane lei va fi impartit in 29,5 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,52 lei.

Casa de brokeraj BT Securities, membra a grupului Banca Transilvania, a fost autorizat, la inceputul acestei luni, de Bursa de Valori din Viena sa intermedieze in mod direct tranzactiile investitorilor romani la bursa vieneza.

BT Securities a fost infiintata in 1999 in Cluj-Napoca, in urma fuziunii a trei firme de brokeraj. BT Securities se plaseaza in prezent printre primele cinci societati de servicii de investitii financiare din Romania, oferind servicii, atat pentru investitori institutionali, cat si pentru clientii de retail.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri