Societatea de Investitii Financiare Banat-Crisana (SIF1), actionar la Transilvania Constructii (COTR), a subscris 41.396 de actiuni in cadrul majorarii de capital al firmei de constructii, pentru care a platit 1,36 milioane lei, a anuntat compania.
SIF Banat-Crisana a subscris cele 41.496 de actiuni Transilvania Constructii la 33 lei/titlu, pret egal cu valoarea nominala.

Inaintea subscrierii, SIF Banat-Crisana avea o detinere de 18,42% din Transilvania Constructii. Ceilalti actionari ai companiei erau Gabriela Timofte, cu 29,44%, Mircea Timofte, cu 29,08% si Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) detinea 4,42% din societate.

SIF Banat-Crisana (SIF1) avea la sfarsitul lunii mai active nete de 1,7 miliarde lei. Compania are o valoare de piata de 1,18 miliarde lei, conform cotatiei de inchidere de 2,15 lei, stabilita in cadrul sedintei de tranzactionare de luni.

Actionarii Transilvania Constructii au aprobat pe 21 aprilie majorarea capitalului social al companiei la 23,43 milioane lei, de la 16,79 milioane lei, cu aport in numerar, prin emiterea a 201.119 titluri cu valoarea nominala de 33 lei.

Valoarea de piata a companiei de constructii este de 94,7 milioane lei, conform ultimei cotatii de 185,10 lei, stabilita in sedinta de tranzactionare din 20 iunie. Titlurile Transilvania Constructii Cluj se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul COTR.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri