Turism, Hoteluri si Restaurante Prahova si-a majorat capitalul social cu 8,27 milioane lei (circa 70%), in urma incorporarii rezervelor societatii si subscrierii de catre actionari, la finalul etapei a doua, a 23,65 milioane de actiuni.
Cele 480.773 titluri ramase nesubscrise dupa prima faza a majorarii capitalului au fost subscrise la pretul de 0,15 lei/actiune de catre actionarii care si-au exercitat integral dreptul de preferinta in prima etapa, iar termenul de subscriere a fost de 15 zile de la finalizarea primei etape (17 iunie-7 iulie).

Actiunile au fost alocate in aceasta etapa prin metoda prorata.

Actionarii Turism, Hoteluri si Restaurante Prahova aprobasera, pe 9 aprilie, majorarea capitalului de la 11,83 milioane lei la 20,1 milioane lei, prin emiterea a 82,78 milioane actiuni cu valoarea nominala de 0,10 lei.

Intr-o prima faza, capitalul a fost majorat prin incorporarea rezervelor, ceea ce a presupus emiterea a 59,13 milioane actiuni cu valoarea nominala de 0,10 lei, care au fost distribuite actionarilor proportional cu cota detinuta.

In faza a doua, compania a oferit actionarilor posibilitatea sa subscrie 23,65 milioane de actiuni, la un pret de 0,15 lei (din care 0,05 lei prima de subscriere), prin aport in numerar.

Astfel, persoanele inscrise in registrul actionarilor la 23 aprilie au putut subscrie, timp de 35 de zile de la publicarea hotararii in Monitorul Oficial, cate o actiune noua pentru fiecare cinci detinute, proportional cu cota detinuta.

La finalul celei de-a doua etape de majorare a capitalului social SIF Transilvania are o detinere de 89,49% din capitalul social al companiei.

Societatea avea inainte de majorare un capital social de 11,82 milioane lei, divizat in 118,26 milioane actiuni cu valoarea nominala de 0,10 lei.

Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul TUSI. Valoarea de piata a companiei este de 22,47 milioane lei(6,23 milioane euro), conform ultimei cotatii de 0,19 lei, inregistrata in cadrul sedintei de marti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri